Vergroot uw omzet met meer leads! 

Bent u op zoek naar een manier om uw omzet te laten groeien? Wordt erkend leverancier van Website-offerte.nl! U ontvangt dagelijks warme leads die op zoek zijn naar een website. De aanvragen worden op onze website ingediend. Deze worden vervolgens direct naar u doorgestuurd zodat u het ijzer kunt smeden als het heet is.

Tegen een vaste lage prijs per lead bent u verzekerd van uw omzet. U geeft zelf aan hoeveel leads u wilt ontvangen. Zo kunt u in een drukke maand even terugschakelen en in een volgende maand weer doorpakken.  


De voordelen op een rij!

check.png Direct meer leads om een hogere omzet te realiseren      check.png  Geen opzegtermijn; stop wanneer u wilt
check.png Een vaste, lage prijs per lead     check.png U bepaalt hoeveel leads u ontvangt
check.png U krijgt leads direct doorgestuurd check.png Test ons! Draai een proefmaand
   

 

Binnen een paar klikken kunt ook u profiteren van de stroom van leads voor websites. Vul het contactformulier in en een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen. Onze servicedesk zal u alles vertellen over onze dienstverlening en over de vaste lage prijs die u betaalt. 

Wacht niet langer en laat uw omzet groeien! 

Hoe werkt het?

 Website-offerte.nl werkt simpel. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Voor onze erkende leveranciers betekent dit dat we betrouwbare leads aanleveren waardoor zij meer omzet kunnen realiseren. Het werkt als volgt: 

  1. U vult het contactformulier voor bedrijven in. Onze servicedesk zal dan contact met u opnemen. In dit gesprek krijgt u alles over de dienstverlening van Website-offerte.nl te horen. 
  2. Na akkoord zullen wij uw bedrijf in ons systeem zetten. U gaat dan direct leads ontvangen. 
  3. Zodra wij een aanvraag binnenkrijgen sturen wij deze direct naar 6 erkende leveranciers door, waaronder u. 
  4. Met deze gegevens kunt u direct de lead opvolgen en omzetten in een deal. 

Waarom werkt het?  

Website-offerte.nl werkt omdat we vraag en aanbod bij elkaar brengen. Enerzijds zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk, snel en gratis offertes kunt vergelijken. Anderzijds zorgen wij ervoor dat tientallen leveranciers van websites dagelijks nieuwe offerte-aanvragen krijgen binnen hun doelgroep. Dat noemen wij bij Website-offerte.nl een Win-Win-situatie.