Succesverhalen

Hieronder kunt u een aantal ervaringen lezen van aanvragers. 

Dennis de Groot - Consultant

3.jpgNa 3 jaar bij een groot consultingbedrijf gewerkt te hebben, besloot ik voor mezelf te beginnen. Erg spannend in het begin maar het is het beste besluit geweest dat ik ooit had kunnen nemen. Hoog op de prioriteitenlijst stond de website. Vanuit mijn ervaring wist ik inmiddels hoe belangrijk de presentatie van je organisatie en diensten kan zijn. Een eerste indruk is goud waard! 

Ik maakte me in het begin nogal zorgen over hoe ik een partij zou kunnen vinden die voor mij de site ging bouwen. Met de opstart van mijn bedrijf was ik al druk genoeg! Ik zag het niet zitten om ook nog eens onderzoek te moeten doen, afspraken in te plannen, op bezoek gaan, enzovoorts.  En dan is het nog maar de vraag of de leverancier wel betrouwbaar is! 

Gelukkig kwam ik al snel uit op Website-offerte.nl. Binnen 5 minuten had ik mijn aanvraag verstuurd! Ik was verbaasd over het gemak waarmee dit ging. Bovendien had ik nu de zekerheid dat de leveranciers betrouwbaar zijn. Wat een geweldige uitkomst. 

Binnen een dag had ik 6 offertes in mijn mail liggen. Ik had mezelf voorgenomen om een 'short-list' te maken van 2 leveranciers. Deze zou ik vervolgens in een telefonisch gesprek nog wat vragen stellen. Uiteindelijk heeft het telefoongesprek voor mij de doorslag gegeven. Ik had een goeie klik met de klantadviseur van het internetbureau en hij wist precies wat ik wilde. Ik heb toen direct akkoord gegeven. Anderhalve week later stond mijn website online. Geweldig! Ik heb het bureau ook nog even laten weten dat ik binnen een week na de lancering mijn eerste klant binnen had; vanwege de goeie uitstraling van mijn website! 

 

Sandra den Bolster - Bloemist

bloemistklein.jpgAl enige tijd run ik mijn eigen bloemenzaak in een klein dorpje. Steeds vaker kreeg ik echter het verzoek van klanten of er niet een mogelijkheid kon komen om online bloemen te bestellen en die te laten bezorgen. Na dit vaak genoeg gehoord te hebben besloot ik actie te ondernemen. Dat had ik véél eerder moeten doen! Via mijn online webshop verkoop ik nu boeketten door heel Nederland. Het gaat geweldig!

Achteraf heb ik spijt dat ik niet eerder ben begonnen met een webshop. Ik wist niet dat het zó gemakkelijk was. Toen eenmaal was besloten het plan door te zetten zat er maar een maand tussen voordat de eerste online bestelling binnen was! 

Via Website-offerte.nl. heb ik een zestal offertes aangevraagd. Nooit gedacht dat dit zo simpel kon zijn. Binnen no-time had ik de offertes binnen. Elke leverancier had zijn eigen voor- en nadelen, maar allen waren ontzettend professioneel. Of basis van een aanvullend telefoongesprek heb ik uiteindelijk gekozen voor een leverancier. Na een intakegesprek ging men direct aan de slag met als resultaat dat de webshop nog geen 3 weken later online stond. Geweldig!  


Joost van der Borg - Transportbedrijf


1.jpgOns transportbedrijf was toe aan een nieuwe website. De vorige website had geen Content Management Systeem (CMS) dus we konden zelf niet de teksten aanpassen. Dit leverde nogal wat problemen op omdat we telkens de programmeur moesten mailen om de aanpassing te doen. Dit kostte een hoop tijd én geld! 

Via een kennis hoorde ik van website-offerte.nl. Hij had er goede ervaringen mee en raadde het mij aan. Wat een goeie tip! 

Binnen een paar minuten had ik mijn aanvraag gedaan. Vervolgens kwamen de offertes binnen: ik was verbaasd over de professionaliteit van de dienstverlening en van de leveranciers. Website-offerte.nl doet precies wat ze beloven: binnen no-time 6 offertes! 

De prijs verschilde per leverancier en was in grootte mate bepalend voor ons. Toch zijn we niet voor de allergoedkoopste gegaan; bij een andere leverancier was het totaalpakket wat aantrekkelijker. De samenwerking was een succes! Na oplevering kregen we een workshop waarin het CMS werd uitgelegd. Vanaf nu kunnen wij dus zelf onze site beheren. Geweldig! 

 Ja ik wil op de hoogte blijven van aanbiedingen